top of page
Vaccination Summit Logo NEW - Color 2.png

Europe's Tomorrow: Vaccinarea, pentru un viitor mai sigur

2 noiembrie 2023

Louis Pasteur nr. 6, Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, România

Despre tema evenimentului

ThinkYoung, în parteneriat cu MSD, organizează evenimentul "Europe's Tomorrow: Vaccinarea, pentru un viitor mai sigur". Principalul obiectiv al acestui eveniment este de a  sensibiliza tinerii din România cu privire la prevenirea infecției cu HPV și de a promova importanța vaccinării împotriva HPV, pentru a salva vieți și a preveni viitoarele probleme de sănătate. Discuția va oferi o oportunitate neprețuită pentru studenți de a obține informații și cunoștințe de la profesioniști în domeniul sănătății. În plus, participanții vor avea șansa de a lua parte la o sesiune de Întrebări & Răspunsuri, ceea ce le va permite să afle informații pentru orice nelămurire. Evenimentul va oferi o platformă pentru discuții constructive cu privire la impactul și beneficiile imunizării anti-HPV și rolul vital al acesteia în protejarea sănătății publice.

Artboard 11_4x_edited.png
About

The Agenda

Agenda

Welcome & Introduction by the Moderator

18:00 – 18:10

TEXT TEXT TEXT

Title

18:10 - 18:25

TEXT TEXT TEXT

Title

18:25 – 18:40

TEXT TEXT TEXT

Title

18:40 – 19:00

TEXT TEXT TEXT

Q&A session

19:00 - 19:30

TEXT TEXT TEXT

Speakeri

Speakers

Organizator

THY Logo - Old Green No Claim.png

ThinkYoung este o organizație non-profit care își propune să facă lumea un loc mai bun pentru tineri prin implicarea acestora în procesul de luare a deciziilor și prin cercetări de înaltă calitate privind condițiile de viață ale tinerilor. ThinkYoung realizează cercetări și sondaje, dezvoltă campanii de susținere, elaborează propuneri și dezvoltă programe educaționale. În prezent, proiectele ThinkYoung au ajuns la peste 800.000 de tineri. Avem birouri la Bruxelles, Geneva, Hong Kong și Nairobi. În ianuarie 2019, ThinkYoung a înființat ThinkYoung Vaccine Coalition, un grup format din 40 de tineri profesioniști din domeniul sănătății, reprezentând peste 15 naționalități din 22 de țări, care sunt implicați fie în asistența medicală primară, fie în strategiile de sănătate. Principalul obiectiv al Coaliției este de a susține importanța vaccinării și a prevenirii în întreaga Europă, atât la nivelul UE, cât și la nivel național. Acum, am dori să acordăm o atenție deosebită prevenirii infecției cu virusul papiloma uman (HPV), un subiect pe care l-am abordat deja cu succes la Summitul Europe's tomorrow: Vaccination and Prevention Summit, desfășurat la Bruxelles în una Iunie.

Partners

Parteneri

02852_MSD_Logo_Horizontal_Teal&Grey_RGB.png
Vaccine Coalition Logo Color.png

Contacte

Dacă aveți întrebări despre această inițiativă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la partners@thinkyoung.eu și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Contacts
bottom of page