top of page
Vaccination Summit Logo NEW - Color 2.png

Europe’s Tomorrow: Ваксинация за по-безопасно бъдеще

26-ти Октомври 2023

София, България

За панела

ThinkYoung в партньорство с MSD организира дискусията "Europe's Tomorrow:  Имунизация за по-безопасно бъдеще". Основната цел на събитието е да повиши осведомеността относно превенцията на човешкия папиломен вирус (ЧПВ) [HPV] сред младите хора в България и да популяризира значението на имунизацията срещу ЧПВ [HPV]  за спасяване на човешки живот и предотвратяване на бъдещи здравословни проблеми. Дискусионният панел ще предостави безценна възможност на студенти да получат информация и знания от различни специалисти в областта на имунизирането и превенцията. Освен това присъстващите ще имат възможност да се включат в сесия с въпроси и отговори, което ще им позволи да потърсят отговори на всички въпроси, които могат да имат. Събитието ще предостави платформа за смислени дискусии относно въздействието и ползите от имунизацията срещу ЧПВ [HPV] и нейната жизненоважна роля за опазването на общественото здраве.

Artboard 11_4x_edited.png
About

Програма

Agenda

Welcome & Introduction by the Moderator

18:00 – 18:10

TEXT TEXT TEXT

Title

18:10 - 18:25

TEXT TEXT TEXT

Title

18:25 – 18:40

TEXT TEXT TEXT

Title

18:40 – 19:00

TEXT TEXT TEXT

Q&A session

19:00 - 19:30

TEXT TEXT TEXT

Участници

Speakers

Организатори

THY Logo - Old Green No Claim.png

ThinkYoung е организация с нестопанска цел, която има за цел да направи света по-добро място за младите хора, като ги включи в процеса на вземане на решения, както и чрез висококачествени изследвания за условията на живот на младите хора. ThinkYoung провежда проучвания и анкети, прави застъпнически кампании, изготвя предложения за политики и разработва образователни програми. За сега проектите на ThinkYoung са достигнали до над 800 000 млади хора. Имаме офиси в Брюксел, Женева, Хонконг и Найроби. През януари 2019 г. ThinkYoung основа​ ThinkYoung Vaccine Coalition, група, съставена от 40 млади здравни специалисти, представляващи повече от 15 националности в 22 държави, които са ангажирани или в областта на първичното здравеопазване, или в здравната политика. Основната цел на Коалицията е да се застъпва за значението важността на ваксинацията и превенция в цяла Европа, както на ниво ЕС, така и на национално ниво. Сега ние бихме искали да обърнем специално внимание на превенцията на за човешкия папиломен вирус (ЧПВ) [HPV], нещо което вече веднъж отразяваме успешно на специалното събитие Europe's tomorrow: Vaccination and Prevention Summit, в Брюксел през Юни 2022.

Partners

Партньори

02852_MSD_Logo_Horizontal_Teal&Grey_RGB.png
Vaccine Coalition Logo Color.png

Contributors

ispor_bulgarian_chapter.png

Контакти

Ако имате въпроси относно инициативата, моля изпратете имейл на адрес partners@thinkyoung.eu и ние ще се свържем с вас възможно най-бързо!

Contacts
bottom of page